LILA AMSTERDAM

Recentreview


4 stars out of 69 reviews

All reviews come from Thuisbezorgd.nl customers who've ordered from Lila Amsterdam. Want to know more? Find out more.

20 Apr 2024 at 15:49 Voor de prijs van de wraps + dure verzendkosten verwacht ik wel dat de wraps gevuld zijn, het was matig. Het eten was oké maar niet speciaal voor herhaling vatbaar gezien de prijs…
20 Apr 2024 at 0:11 Keurig op tijd en heerlijke pizza. Waren ook goed bereikbaar voor een kleine aanpassing in mijn bestelling.
11 Apr 2024 at 7:21 Ik bestelde een wrap van €20.- plus en had daarna nog steeds honger. Weinig ingredienten en slecht verdeeld.
5 Apr 2024 at 21:40 Ik had veel te hoge verwachtingen. Het is een soort fastfood. Ik had de halloumiwrap en ik had verwacht dat er misschien iets van gegrilde groente in zou zitten ofzo. Groentes in de wrap bestonden uit komkommer, tomaat en patat.
1 Apr 2024 at 22:58 Je kan maar max 90 minuten invullen bij deze feedback, maar heb 3 uur gewacht met een continu wisselende bezorgtijd om vervolgens de order gecanceld te zien worden (dit is m'n eerste (boze) recensie ooit omdat ik ik flink hungry ben)
31 Mar 2024 at 22:45 Even though there was so much rain, thunder and lightning outside, the delivery came quick and in full. I ordered the halloumi salad and hummus bowl with falafel and pita. Both was absolutely amazing and hit the spot! Had a very friendly driver
30 Mar 2024 at 20:48 De Halloumi wrap is echt een aanrader!
29 Mar 2024 at 12:06 Took nearly two hours to deliver.
28 Mar 2024 at 21:42 Food is amazing!
23 Mar 2024 at 21:51 Amazing
22 Mar 2024 at 17:24 Perfect
15 Mar 2024 at 14:37 The fries smelled like fish (?) the falafel wrap was completely unseasoned and the falafel itself was raw in the middle.